Despre noi

Scopul Fundatiei Romane pentru Inteligenta Afacerii consta în promovarea valorilor stiintelor socio-economice prin facilitarea de parteneriate colaborative public-privat, cu implicarea personalitatilor stiintifice, a cercetatorilor, a absolventilor universitari, a studentilor si a reprezentantilor mediului socio-economic. Alte informatii despre Fundatie puteti obtine de aici.

Organizarea de evenimente academice si sociale de catre Fundatie, au ca scop atingerea scopului prin prin facilitarea si constituirea de retele colaborative intre actori ai mediului socio-economic, intre centre universitare si institute de cercetare si intre diverse comunitati.

Fundatia Româna pentru Inteligenta Afacerii ca promotor se implica în organizarea de evenimente sociale (spectacole, parteneriate,manifestari expozitionale) care sa reuneasca partenerii reprezentativi ai comunitatii, la nivel zonal sau national, din diverse sectoare de activitate. Parteneriatele cu actori ai mediului socio-economic, manifestarile artistice urmaresc redefinirea spiritului de comunitate. Cristalizarea unor comunitati puternice care sunt fundamentate pe obiective sau pasiuni specifice umanitatii, devin medii ce favorizeaza “ciocnirea” ideilor, dezbateri si generarea unor concepte noi utile progresului societatii. Expozitiile au scopul de a populariza noutatile, inovatiile si tendintele pe anumite nise sau sectoare de activitate.

Activitatile fundatiei sunt directionate in scopul construirii de legaturi, de poduri intre comunitati, institutii de cercetare si mediul de afaceri.

Alte activitati ale Fundatiei ce implica organizarea unor evenimente de anvergura mai mica, sunt:

– formarea de comunitati colaborative si inovationale care includ organizatii economice, cercetatori, absolventi universitari, studenti, etc.
– implicarea cercetatorilor, absolveneilor universitari, studentilor, în actiuni ce vizeaza atingerea scopului Fundatiei;
– organizarea de activitati de formare profesionala si de specializare pentru absolventii universitari si pentru alte persoane;
– crearea si derularea de programe de consultanta pentru firme si institutii din tara si strainatate; etc.